Macarrons amb bacallà
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 gr. de bacallà esqueixat
- 500 gr. de macarrons
- 1 ceba grossa
- 250 g. de tomàquet triturat
- Formatge ratllat
- Oli
- Sal
- Llet ( una mica )
5 racions
Elaboració
Esqueixa i dessala el bacallà.
Posar a escalfar el aigua per bulli els macarrons, quan bulli posar- i sal i el macarrons, remenar per que no se enganxin fins que estiguin al dente. Passar-los per aigua freda i reservar.
Mentre sofregí la ceba picada fina, salar-la i tapar-la per que sui.
Quan estigui afegir- i el tomàquet triturat amb un polsim de sucre. Deixar fer fins que se hagi begut la seva aigua.Afegiri els macarrons, barrejar-ho be, abocar una miqueta de llet i remenar (queden mes cremosos )
Posar el bacallà ben escorregut i donar- i uns quants tombs.
Els posarem a la safata del forn,amb formatge ratllat per damunt, i a gratinar.
35min
Notes
A casa meva els agrada acompanyats de una maionesa feta amb all.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4052 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Ara que es temps de carxofes, se hi escau molt posar-ne al arròs de bacallà, ho posarem, tallada a quarts quant casi...
Quan dic sucar dos papers de foli, amb refereixo a untar-los amb oli.
Amb respecte, això no es pot dir popets amb samfaina ja que nomes porten ceba, all i tomàquet, i com jo ho entenc, els...
Dolors, vols dir que en lloc de dir llevat en pols, hauria de dir llevat fresc?
Me he deixat de dir que el suc que ens sobrarà el podem guardar o congelà, i un altra dia bullim ous, els pelem i tallem...