Macarrons amb bacallà

Ingredients

  • 600 gr. de bacallà esqueixat
  • 500 gr. de macarrons
  • 1 ceba grossa
  • 250 g. de tomàquet triturat
  • Formatge ratllat
  • Oli
  • Sal
  • Llet ( una mica )

5 racions

Elaboració

Esqueixa i dessala el bacallà.
Posar a escalfar el aigua per bulli els macarrons, quan bulli posar- i sal i el macarrons, remenar per que no se enganxin fins que estiguin al dente. Passar-los per aigua freda i reservar.
Mentre sofregí la ceba picada fina, salar-la i tapar-la per que sui.
Quan estigui afegir- i el tomàquet triturat amb un polsim de sucre. Deixar fer fins que se hagi begut la seva aigua.Afegiri els macarrons, barrejar-ho be, abocar una miqueta de llet i remenar (queden mes cremosos )
Posar el bacallà ben escorregut i donar- i uns quants tombs.
Els posarem a la safata del forn,amb formatge ratllat per damunt, i a gratinar.

35min

Notes

A casa meva els agrada acompanyats de una maionesa feta amb all.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2868 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!