Cassoletes de truita de patates i hortalisses

Ingredients

  • 1 paquet de pasta per empanadilles petites
  • 2 patates
  • 1 pebrot vermell mitja
  • 1 ceba
  • 1 carbassó
  • 2 ous
  • Oli, sal i pebre
  • 16 motlles per magdalenes de silicona

6 racions

Elaboració

Peleu les patates i talleu-les com per truita de patates. Piqueu la ceba, el pebrot i el carbassó sense pelar.
En una paella grossa, poseu-hi oli i fregiu-hi totes les verdures picades. Tapeu-les perquè quedin més toves.
Quan estiguin cuites, escoreu-les de l’oli i afegiu-hi els ous batuts amb sal i pebre.
Poseu la pasta de empanadilles dins dels motlles de magdalenes i ompliu-los ¾ parts amb el preparat anterior.
Poseu-los al forn a 200ºC durant uns 15 a 20 minuts amb el calor dalt i baix i la safata al primer esglaor de baix del forn.
Un cop cuites ja es poden treure de les cassoletes.
Serviu-les acompanyades d’una amanida verda i tomàquet vermell.

1h 15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1740 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: