Sopa de fredolics amb bicicletes
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de:
Espanya → Catalunya
Estació:
primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams, de Fredolics
- 150 grams, de bicicletes
- Dos litres i mig, de brou de pollastre,( pot ser de brick)
- Una ceba picolada
- Oli d'oliva
- Sal
6 racions
Utensilis
Batedora elèctrica
Colador fí
Elaboració
En una paella amb oli d'oliva, fregim els fredolics ben nets, juntament amb la ceba picolada.
Reservem la meitat de Fredolics, i la resta juntament amb la ceba, els posem en una cassola fonda, amb el brou de pollastre. Quan arrenca a bullir, ho retirem del foc, passem la batedora elèctrica, i ho colem amb el colador fí.
Ho tornem a posar a l'olla, i quan arrenqui el bull, afegim: la resta de Fredolics, ben picolats amb l'ajud d'un ganivet, i les bicicletes, tot remenant, perqué no s'enganxin.
Quan les bicicletes, siguin cuites al " dente ", corregim de sal, i tot seguit, ja les podrem servir a taula, en una sopera ben bonica.
40min
Notes
Aquesta sopa, si no és temps de Fredolics, la podem fer amb Gírgoles.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1836 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots
sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


