Canelons freds, de bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze plaques de canelons
  • Aigua
  • Mantega
  • Sal
  • Salsa rosa,( està en les meves receptes)
  • Dos ous bullits
  • Oli d'oliva
  • Tres pebrots verds
  • Dues cebes,( tallades a juliana)
  • 300 grams, de bacallá esqueixat

4 racions

Utensilis

Quatre safates de porcellana, individuals.
Un drap blanc de cotó,( per embolicar els canelons).
Un ratllador

Elaboració

En una cassola ample, posem: aigua,sal, i un punt de mantega. Quan l'aigua arrenqui a bullir, afegim les plaques de caneló, tot remenant, perquè no s'enganxin.
Quan són cuites al " dente ", les refredem amb aigua freda, i les reservem damunt el drap de cotó.En un cassó amb aigua i sal, bullim dos ous, i els reservem.
A part, dessalem el bacallà, i el reservem. En una paella amb oli d'oliva, fregim el pebrot verd tallat en juliana, i la ceba. Quan tot plegat és cuit, afegim el bacallà ben escorregut, donem unes quantes voltes a tot plegat, i ja podrem farcir els canelons.
Primer de tot, posem els canelons de tres en tres, en la safata individual, els cobrim amb la salsa rosa, i tot seguit, els espolsem amb l'ou ratllat, pel damunt, i ja els podrem treure a taula, en la mateixa safata.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2607 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: