Petxina de pelegrí (vieira) farcida amb brandada de bacallà i olives negres

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis closques de petxina de pelegrí, buides i netes
  • 50 grams de formatge ratllat
  • 50 grams d'olives negres sense pinyol
  • Brandada de bacallà [Veure recepta]

6 racions

Utensilis

Una safata metàl·lica plana per anar al forn
Una mànega pastissera, amb un broc rissat
Un ratllador molt petit (com si fos per tòfona)

Elaboració

Primerament, prepararem la quantitat de brandada que necessitem per les petxines que vulguem fer, com explico a la meva recepta.
Un cop feta la brandada, posem les petxines damunt la safata per anar al forn, ben planes, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb un broc rissat, les anem omplint.
Tot seguit, agafem les olives negres sense pinyol, i les ratllem damunt la brandada de cada petxina. Seguidament, espolsem una mica de formatge ratllat pel damunt, i les gratinem a 180º, fins que són ben rossetes, i ja les podrem servir en plats individuals.

1h


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2634 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: