Poma farcida de bolonyesa amb salsa oporto

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre pomes tipus golden de mida mitjana
  • Salsa bolonyesa,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Salsa oporto,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Formatge ratllat
  • Aigua
  • Maizena,( si cal)
  • Mantega,( si cal)
  • Una pell de llimona
  • Una branca de canyella

4 racions

Utensilis

Buidador de fruites,( per treure el cor)
Una aranya de filferro
Una cassola fonda
Paper de cuina
Una safata metàlica per anar al forn

Elaboració

Primerament, buidem les pomes tot traient-ne el cor, peró deixant el màxim de paret posible.
Seguidament, les posem en una cassola amb l'aigua que les cobrixi amb la pell de llimona i una branca de canyella.
Quan les pomes són cuites, les traiem de la cassola, i les reservem damunt un paper de cuina perquè s'escorrin.
A continuació les farcim amb la farsa de bolonyesa, i fem la salsa d'oporto, com aconsello a la meva recepta.
Tot seguit, les espolsem amb una mica de formatge pel damunt, i les gratinem en el forn a 180º, fins que el formatge sigui ben rosset.
En el moment de servir-les com acompanyament de qualsevol rostit, les cobrim amb una mica de salsa d'oporto, i ja les podrem treure a taula.

40min

Notes

Aquesta recepta va molt bé per acompanyar tot tipus de carns i aviram rostides.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: