Pa de vedella

Ingredients

  • 500 grms. de carn de vedella picada
  • 250 grms. de embotit (mortadela, pernil etc.)
  • 250 grms. de carn de porc picada
  • 100 grms de molla de pa remullada amb llet
  • Un xic de pebre
  • 2 cullerades de conyac
  • Julivert picat
  • 6 cullerades d'oli
  • 75 grms. de mantega
  • 1/2 got de vi blanc
  • Sal
  • 1 ou

6 racions

Elaboració

Barrejar les carns trinxades amb els embotits picats i el pa remullat, ben escorregut.
Afegir l'ou el conyac, all i julivert picats, sal i pebre.
Amasar tot molt be i donarli forma allargada, enfarinar lleugerament i posem a una plata de forn.
Escalfem en una paella l'oli i la mantega i tirem damunt la carn.
Posem al forn calent i deixem 30 minuts, girem la carn remullem amb el vi i deixem 30 minuts mes.
Es pot servir calent o fred tallat a rodaxes tipus fiambre.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

681 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: