Rodelles de ceba amb " persillé "

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres cebes mitjanes
  • Persillé,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal

10 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn.
Paper sulfuritzat,( paper pel forn)
Una paella gran
Una espàtula metàlica fina

Elaboració

Primerament, pelem les cebes, les tallem a rodelles no massa gruixudes i les posem a la paella amb un rajolí d'oli i un polsim de sal, a foc mitjà. Quan són mig cuites les girem amb molta cura amb l'ajud de l'espàtula. les espolsem amb una mica de persillé, i les enfornem a 180º, fins que són cuites. En el moment de treureles del forn hem d'anar amb molt de compte no s'ens trenquin, per aixó posem el paper sulfuritzat a la safata del forn.

40min

Notes

Aquesta recepta, més que un plat és una guarnició tant per plats de carn, com de peixos sobretot fets al forn.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: