Conill estofat, amb herbes del Monsant

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill de quilo i mig aproximadament
  • Un brot de farigola
  • Un brot de romaní
  • Un brot de sajolida
  • Dues fulles de llorer
  • Vuit grans d'all amb pell,( aixafats)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • 100 grams de prunes sense pinyol
  • 100 grams de pinyons
  • Un got de ví ranci
  • Un got de ví blanc
  • Un got de conyac
  • Una mica de brou de pollastre,( pot ser de pot)
  • Una ceba tallada a juliana

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregirem el conill salpebrat, tallat a trossos regulars.
Tot seguit, afegirem: la ceba, els alls i totes les herbes.
A continuació, afegirem el conyac, el ví blanc, el ví ranci i deixarem que redueixi.
Seguidament, afegim una mica de brou, que cobreixi el conill, i deixem coure a foc baix fins que sigui cuit. A part, en un cassó amb aigua bullint, escaldem les prunes i els pinyons i els reservem. Tot seguit, els afegim a la cassola, i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: