Vinagreta de verduretes i mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un pebrot verd petit
  • Un pebrot vermell petit
  • Una ceba tendre petita
  • Cent grams de mongetes de Santa Pau, cuites
  • Vinagre de mòdena
  • Suc de llimona
  • Sal
  • Mostassa
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva

12 racions

Utensilis

Una basina o un bol gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un bol o una basina posem: un polsim de sal, un polsim de pebre negre en pols, un raig de suc de llimona, un raig de vinagre de mòdena, una punta de mostassa i oli d'oliva. Tot seguit, amb l'ajud del batedor de varetes anem remenant fins aconseguir una vinagreta ben emulsionada. Seguidament, picolem : la ceba, el pebrot verd i el pebrot vermell i ho afegim a la vinagreta juntament amb les mongetes de Santa Pau. Ho remenem tot plegat, i ja tenim la vinagreta de verduretes llesta per fer servir.

30min

Notes

Aquesta vinagreta és molt adient per molts tipus d'amanides i plats freds.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

943 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: