Amanida d'escalivada amb bacallà, anxoves, i ous picolats, amb vinagreta d'anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta d'anxoves,( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Dues llaunes de filets d'anxova en oli d'oliva
  • Dos pebrots vermells
  • Dues albergínies
  • Quatre ous bullits
  • 300 grams de bacallà esqueixat

4 racions

Utensilis

Una safata gran de porcellana, blanca ben bonica, on presentarem l'amanida
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, dessalem el bacallà, el picolem i el posem en un atuell gran, on prepararem l'amanida.
Seguidament, bullirem els ous amb aigua i sal, i passats deu minuts els refredarem, els pelarem, els picolarem i els reservarem.
A continuació, escalivarem tant els pebrots com les albergínies, i un cop escalivades ho pelarem tot plegat, i ho picolarem amb l'ajud d'un ganivet afegint-ho en el atuell amb el bacallà.
Tot seguit, prepararem la vinagreta d'anxoves tal com explico a la meva recepta, i la reservem. Agafem les anxoves, les picolem amb el ganivet en trossos mitjanets i les afegim a l'atuell juntament amb la resta d'ingredients.
Per acabar el plat, ho reguem tot ben regat amb la vinagreta, ho remenem ben remenat, i muntem l'amanida en la safata de porcellana. Tot seguit, espolsem l'amanida amb els ous picolats i ja ho podrem servir a taula en la mateixa safata.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1942 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: