Bandes de pasta de full amb xerris, seitons i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una safata de tomàquets xerri
  • Dues safates de seitons en vinagre
  • Dues capses de pasta de full de la Sirena
  • Quatre cullerots del meu romesco,( el podeu trobar a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dos ous batuts
  • Farina

4 racions

Utensilis

Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Paper sulfuritzat
Un pinzell
Un bol de vidre mitjà
Un biberó, ( és un estri per repartit el romesco, o qualsevol salsa)
Una safata plana per anar al forn
Una safata de cartró amb blonda, per servir les bandes

Elaboració

Primerament, espolsem el marbre de la cuina amb farina, i tot seguit amb l'ajud del corró estirem la pasta de full,( ha de quedar molt prima) i amb l'ajud de l'altre corró la punxem.
Seguidament, tallem la pasta de full en rectangles regulars, ho pintem amb ou batut, i els anem cobrint amb els tomàquets xerri tallats en dues meitats. Tot seguit, els espolsem amb sal i pebre negre , els hi afegim un rajolí d'oli d'oliva i els enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita. Seguidament, cobrim tota la banda amb els filets de seitó, i amb l'ajud del biberó ple de romesco, anem fent un filet a lo llarg de cada seitó. i ja ho podrem servir a taula amb la safata de cartró amb blonda.

40min

Notes

Aquesta recepta més que un plat, és una opció per fer l'aperitiu d'una manera desenfadada i divertida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

908 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Txell González diu:
Ha sigut tot un èxit!!

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: