Peus de porc guisats amb ou dur

Ingredients

  • 4 Mitjos peus cuits (2 per persona)
  • 1 Ou
  • 2 Cebes
  • 2 Tomàquets madurs
  • 2 Alls
  • 1 Fulla de llorer
  • Pebre negre i vermell
  • 1 Copa de vi blanc sec
  • Oli d’oliva i sal

2 racions

Elaboració

Els peus són comprat cuits, però els bullim uns 10 minuts, així queden més tous.
Mentre, fem l'ou dur (aigua, sal i quan bulli, uns 8 minuts).
Reservem una mica d’aigua de la cocció.

Per fer la salsa:

Ratllem les cebes i en una cassola amb oli d’oliva, deixem que vagi coent amb la fulla de llorer.
Un cop daurada, hi afegim els tomàquets ratllats i ho salpebrem, deixant el foc baix i que es vagi fent.
Hi incorporem una cullaradeta de pebre vermell i la copa de vi blanc (deixem evaporar).

Per fer els peus de porc :

Posem els mitjos peus amb el sofregit i amb l’aigua que hem reservat dels 10 minuts de cocció.
Ho deixem coure tot uns 10 minuts.
Hi posem la picada i ho deixem coure uns 5 minuts més.

Per acabar:

Emplatem 2 mitjos peus per persona i mig ou dur.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2988 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: