Espaguetis amb tomàquet, carn i parmesà

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 paquet d’espaguetis de 500 g
  • 3 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • 200 g de carn de vedella picada
  • 50 g de formatge parmesà ratllat
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

-En una paella, amb una mica d’oli fem un sofregit amb la ceba i la carn picada, al cap de 20 minuts, hi posem una mica de sal. Hi afegim el tomàquet ratllat, deixant coure uns 10 minuts més. Provem el punt de sal per si ni hem de posar més.
-Quan tiro el tomàquet al sofregit, en una olla amb aigua i sal, faig coure els espaguetis que poso quan l’aigua bull. Són uns 8 minuts ( en el paquet hi ha el temps de cocció )
-En un bol hi tirem els espaguetis amb el sofregit. Remenem bé .
-Emplatem posant el formatge parmesà ratllat per sobre.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4028 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: