Lagostins frescos bullits

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 Llagostins frescos
  • Llorer
  • Pebre negre en gra
  • Sal gruixuda

4 racions

Elaboració

-Posem un recipient amb aigua freda al foc, juntament amb unes fulles de llorer i uns grans de pebre negre. Quan arrenqui el bull, hi afegirem un grapat de sal gruixuda i tot seguit els llagostins.
El temps de cocció és de 2 minuts. En funció del marisc el temps de bullir és diferent.
-Després els posarem en una escorredora, el refredarem amb aigua freda i gel (això es fa per evitar que l’escalfor vagi coent el marisc i la carn perdi consistència.
-Ja es poden servir.

6min


Recepta de cuina de Lagostins frescos bullits
Els llagostins refredant-se amb aigua freda i gel (això es fa per evitar que l’escalfor vagi coent el marisc i la carn perdi consistència ).
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Lagostins frescos bullits
En el plat per degustar-los
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2817 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: