Musclos al vapor fets en forn de brasa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1,5 Kg de musclos de roca

Per la salsa:

  • El suc que ens queda quan fem escalivada
  • Oli d’oliva verge extra.
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

-Netegem molt bé els musclos. Uns 10 minuts
-Els posem en una cassoleta de ferro colat per anar al forn.
-Fem una salseta barrejant: suc d’escalivada, sal, oli d’oliva verge extra i pebre negre mòlt. Com la salsa és líquida, la posem directament en un pot , tipu setrill.
-Posem una mica d’aquesta salsa a la cassoleta on hi han els musclos .
-Posem la cassoleta al forn, de tant en tant, mirem si els musclos ja s’han obert i aprofitem per remena’ls. Són uns
10 minuts.
-Traiem la cassoleta amb els musclos ja tots oberts . Hi tirem un bon raig de la salseta.
-Els servim amb la mateixa cassoleta

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3554 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: