Ceps saltejats amb alls tendres

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de ceps
  • Un manat d'alls tendres
  • Oli d'oliva
  • Sal

3 racions

Elaboració

-Amb un drap netegem els ceps.
-Els tallem a trossos
-Agafem el manat d'alls tendres i el netegem i tallem els alls a trossos
-En una paella amb una mica d'oli saltegem els alls tendres uns 3 minuts.
-Incorporem a la mateixa paella els ceps.Hi tirem una mica de sal i deixem coure uns 10 minuts més.
-Ja es pot servir

20min


Recepta de cuina de Ceps saltejats amb alls tendres

Ceps sense coure.

Recepta de cuina de Ceps saltejats amb alls tendres

El plat quasi acabat.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2602 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: