Ceps saltejats amb alls tendres

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g de ceps
  • Un manat d'alls tendres
  • Oli d'oliva
  • Sal

3 racions

Elaboració

-Amb un drap netegem els ceps.
-Els tallem a trossos
-Agafem el manat d'alls tendres i el netegem i tallem els alls a trossos
-En una paella amb una mica d'oli saltegem els alls tendres uns 3 minuts.
-Incorporem a la mateixa paella els ceps.Hi tirem una mica de sal i deixem coure uns 10 minuts més.
-Ja es pot servir

20min


Recepta de cuina de Ceps saltejats amb alls tendres
Ceps sense coure.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Ceps saltejats amb alls tendres
El plat quasi acabat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1995 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: