Amanida de canonges, ruca, tomàquet ratllat i una llauna petita de tonyina

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Bossa de canonges i ruca individual
  • 2 Tomàquets madurs
  • 1 Llauna de tonyina petita
  • Pebre negre mòlt
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra.

1 racions

Elaboració

-En un bol hi posem, ja nets, els canonges i la ruca.
-Hi ratllem per sobre els tomàquets.
-Obrim la llauna de tonyina, hi traiem l’oli, i l’esmicolem per sobre la reste d’ingredients. Salpebrem.
-Hi tirem un bon raig d’oli d’oliva verge extra i ho barregem molt bé

5min


Recepta de cuina de Amanida de canonges, ruca, tomàquet ratllat i una llauna petita de tonyina
La llauna de tonyina de qualitat.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Amanida de canonges, ruca, tomàquet ratllat i una llauna petita de tonyina
L'amanida per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2021 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: