Amanida de favetes , espàrrecs verds i salmó fumat

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pot de favetes fregides amb oli d’oliva
  • 1 Pot d’espàrrecs verds.
  • 1 Llom de salmó fumat envasat al buït
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt.

4 racions

Elaboració

-Aquest és un plat molt senzill,on no cal ni encendre el foc. La gràcia està en la combinació dels tres ingredients.
-Obrim el pot de favetes i les escorrem molt bé perquè no quedin olioses.
-Obrim el pot d’espàrrecs, els treiem i tallem a trossos d’entre 1 i 2 cm
-Agafem el salmó fumat I el tallem a daus.
-Ho barrejem tot en un bol amb una mica de sal, pebre negre mòlt i un raig d’oli d’oliva.
-Ja es pot servir. Es menja natural.

15min


Recepta de cuina de Amanida de favetes , espàrrecs verds i salmó fumat

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2743 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: