Boletes de moniato saltades

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis moniatos grossos
  • Mantega
  • Aigua
  • Sal
  • Un brot de farigola
  • Un brot de romaní
  • Picada d'all, oli i julivert ( feta amb batedora elèctrica)

6 racions

Utensilis

Un estri per fer boles de fruites
Una paella gran
Un cassó gran
Una aranya de filferro
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora
Una escorredora
Una safata amb paper de cuina

Elaboració

Primerament, pelem els moniatos i amb l'ajud de l'estri per fer boles, els anem buidant i reservant les boletes. Tot seguit, posem un cassó al foc amb: aigua, un polsim de sal, un brot de farigola i un brot de romaní. Quan l'aigua arrenca a bullir, afegim les boletes de moniato perquè quedin tant sols al " dente ". Seguidament les escorrem i les posem en una paella gran amb una mica de mantega.
Les anem sofregint fins que siguin una mica rossetes. És en aquest punt que afegirem tres cullerades de picada, les deixarem cinc minuts més, i ja les podrem reservar per quan facin falta.

40min

Notes

Aquesta recepta, és una guarnició molt adient tant per plats de carns, com de peix.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: