Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de remolatxa
  • 300 g de calamarcets
  • 200 cc. de caldo de gallina
  • 5 g d’algues wakame deshidratades
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Posem al foc una olla grossa amb aigua i sal.
-Bullim la remolatxa durant 30 minuts, i després la refredem amb aigua freda.
-Pelem i tallem el cap i l'arrel de la remolatxa i la triturem.
-Barregem el caldo d'au i ja tenim la crema de remolatxa.
-Mentre fem la crema, en una paella amb una mica d’oli , saltegem els calamarcets tallats a trossos petits. Uns 15 minuts.
-Empapem les algues en aigua durant uns minuts.
-En un plat, posem la crema de remolatxa i per sobre els trossos de calamarcets i les algues.

35min


Recepta de cuina de Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses

Algues wakame.

Recepta de cuina de Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1789 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: