Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 g de remolatxa
  • 300 g de calamarcets
  • 200 cc. de caldo de gallina
  • 5 g d’algues wakame deshidratades
  • Oli d’oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Batedora

Elaboració

-Posem al foc una olla grossa amb aigua i sal.
-Bullim la remolatxa durant 30 minuts, i després la refredem amb aigua freda.
-Pelem i tallem el cap i l'arrel de la remolatxa i la triturem.
-Barregem el caldo d'au i ja tenim la crema de remolatxa.
-Mentre fem la crema, en una paella amb una mica d’oli , saltegem els calamarcets tallats a trossos petits. Uns 15 minuts.
-Empapem les algues en aigua durant uns minuts.
-En un plat, posem la crema de remolatxa i per sobre els trossos de calamarcets i les algues.

35min


Recepta de cuina de Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses

Algues wakame.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!