Crema freda de remolatxa amb calamarcets amanits amb algues japoneses
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Crema
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de remolatxa
- 300 g de calamarcets
- 200 cc. de caldo de gallina
- 5 g d’algues wakame deshidratades
- Oli d’oliva
- Sal
4 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
-Posem al foc una olla grossa amb aigua i sal.
-Bullim la remolatxa durant 30 minuts, i després la refredem amb aigua freda.
-Pelem i tallem el cap i l'arrel de la remolatxa i la triturem.
-Barregem el caldo d'au i ja tenim la crema de remolatxa.
-Mentre fem la crema, en una paella amb una mica d’oli , saltegem els calamarcets tallats a trossos petits. Uns 15 minuts.
-Empapem les algues en aigua durant uns minuts.
-En un plat, posem la crema de remolatxa i per sobre els trossos de calamarcets i les algues.
35min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.