Costella de porc guisada amb mongetes del ganxet i botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit tires de costella de porc, tallades a trossos regulars
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites a casa ( les podeu trobar a les meves receptes )
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls pelats aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Sal
  • Aigua
  • Mig got de ví blanc
  • Mig got de conyac
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Una botifarra de perol negre tallada a rodelles una mica gruixudes

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim els talls de costella salpebrats. Quan són una mica rossos, els hi afegim ; la ceba picolada, els alls aixafats i les fulles de llorer. Quan tot el conjunt és mig fregit, afegim un cullerot de sofregit de tomàquet. Tot seguit, afegim el ví blanc i el conyac i deixem reduir.
A continuació, cobrim la costella amb aigua i deixem que cogui.
Mentre es cou la costella, coem les mongetes com explico a la meva recepta, i quan són cuites les reservem.
Quan la costella ja és gairebé cuita, afegim les mongetes, la botifarra negre, corregim de sal i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem treure ataula en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1481 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Lourdes Xargayo diu:
Quim, vull fer una pregunta.....Perquè no hi posa una foto del plat??, potser veuríem millor "el plat", es que n'hi han de molt interessants. Gràcies
Quim Lleonart diu:
Amiga Lourdes, si no penjo fotos de les meves receptes, és simplement perquè no tinc càmara de fotografiar.
Per altre banda, soc un xef jubilat que no disposo de recursos econòmics com per refer totes les receptes que he cuinat en la meva vida professional.
A més, per fer el que fan alguns internautes de " copiar i pegar" fotografies d'altres companys, per això prefereixo no penjar-ne cap. Rebi una abraçada. Quim.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!