Coca de pasta de full amb gírgoles i botifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una placa de pasta de full més aviat gran
  • 200 grams de gírgoles
  • Una botifarra negre de perol
  • Sis tomàquets vermells grans
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Pebre negre en pols

4 racions

Utensilis

Una placa pel forn
Un full de paper sulfuritzat
Un pulveritzador de mida petita, de plàstic
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Una paella gran
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, espolsem farina per damunt el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full. Tot seguit, punxem la pasta amb l'ajud del corró punxador.
Agafem els tomàquets, i els tallem a rodelles més aviat fines, cobrim tota la base de la pasta de full i ho espolsem amb una mica de sal. A part, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, saltegem les gírgoles tallades a juliana salpebrades uns deu minuts, i tot seguit, les repartim per tota la superfície de la coca.
Per acabar, tallem la botifarra negre en quadradets regulars, la repartim pel damunt de la coca, i l'enfornem a 180º, fins que la pasta de full és cuita.
Quan la traiem del forn, agafem el pulveritzador amb oli d'oliva, fem una ruixada per damunt de tota la coca, la posem damunt la safata de cartró, i ja la podrem treure a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1367 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: