Ous remenats amb gírgoles i bacallà

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200 grams de gírgoles
  • 300 grams de bacallà esqueixat, dessalat
  • 10 ous batuts
  • Oli d'oliva
  • Sal ( si cal )
  • Julivert picolat
  • Quatre llesques de pa de motlle

4 racions

Utensilis

Una paella fonda, gran
Una espàtula de fusta
Quatre plats blancs de pocellana, grans
Un cullerot plà
Una paella mitjana
Paper de cuina

Elaboració

Primerament, tallem el pa de motlle en triangles, i en una paella amb oli d'oliva, els fregim fins que són torradets per les dues cares, i els reservem damunt un paper de cuina.
Tot seguit, en una paella fonda, fregim les gírgoles tallades a julina salpebrades.
Quan les gírgoles són cuites, afegim el bacallà esqueixat, i donem unes voltes a tot el conjunt. Seguidament, afegim els deu ous batuts, i amb l'ajud de l'espàtula de fusta, anem remenant fins que els ous són cuallats al nostre gust.
En el moment de presentar-ho a taula, posem una mica de remenat en el centre, tot vorejant el plat posem quatre triangles de pa fregit, i ja per acabar el plat, espolsem una mica de julivert pel damunt, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2575 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: