Rogers o molls ( salmonetes ) en papillot, amb verduretes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre rogers de mida mitjana
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Ví blanc
  • Dos porros ( la part blanca )
  • Dues pastanagues pelades
  • Dos trossos d'api ( la part blanca )
  • Un albergínia mitjana
  • Un carbassó mitjà

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Un estri escatador
Unes tisores
Una paella gran
Quatre full de paper d'alumini
Un ganivet filetejador

Elaboració

Primerament, agafem totes les verdures i les tallem en tires de uns deu centimetres de llargada, i les fregim a la paella amb un raig d'oli, salpebrades.
Quan les verdures són cuites al " dente ", les reservem.
A part, agafem els rogers, els netegem i amb l'ajud del estri escatador traiem totes les escates. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, els filetegem i els reservem.
Seguidament, en cada full de paper d'alumini, posem dos filets de roger amb la pell cap a sota, els salpebrem, els ruixem amb una mica de ví blanc i una mica d'oli, i els hi posem al damunt una mica de les verdures saltajades. A continuació, amb el paper d'alumini fem com unes bosses, les tanquem hemèticament, i les posem a la safata per anar al forn i les enfornem a 180º, fins que veiem que les bosses s'han inflat, cosa que voldrà dir que els rogers ja són cuits.
Tot seguit, retirem les bosses, i amb l'ajud d'unes tisores, fem com una finestreta deixant al descobert els rogers, i així mateix ho posem en el plat, i ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1854 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: