Galetes de pasta de full, amb crema

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full de la Sirena
  • Un litre de crema pastissera ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Sucre
  • Farina
  • Dos ous batuts

6 racions

Utensilis

Un motlle talla pastes de set centimetres de diametre
Un corró per estirar la pasta
Un corró per punxar la pasta
Un bol de vidre petit
Un pinzell
Una mànega pastissera amb un broc llis mitjà
Paper sulfuritzat
Una safata plana pel forn
Una safata de cartró amb blonda

Elaboració

Primerament, espolsem farina en el marbre de la cuina, i estirem la pasta de full.
Seguidament, la punxem i amb l'ajud del talla pastes, fem dotze cercles.
Tot seguit, en pintem sis amb ou batut, i espolsem sucre pel damunt.
Tot seguit, posem els dotze cercles en la safata amb paper de forn, i els enfornem a 180º, fins que estguin ben rossets.
Per cabar les galetes, omplim els cercles que no tenen sucre pel damunt amb l'ajud de la mànega, amb crema pastissera, i tot seguit, tapem amb el cercle que té sucre pel damunt, tot aixafant-ho una mica.
Seguidament, les posem en una safata amb blonda, i ja les podrem treure a taula.
Per fer aquestes galetes, fem la crema pastissera tal com explico a la meva recepta.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1469 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: