Lluç fresc enfarinat i fregit

Ingredients

  • 10 Rodanxes de lluç fresc no massa grans
  • Farina
  • Sal
  • Oli d’oliva

3 racions

Elaboració

-Salem i enfarinem les rodanxes de lluç
-En una paella amb oli, quan està l’oli calent, hi tiem les rodanxes de lluç . Deixem coure uns 6 minuts per costat. Ha de quedar ben ros.
-Ja es pot servir.

15min


Recepta de cuina de Lluç fresc enfarinat i fregit

El lluç enfarinat.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Lluç fresc enfarinat i fregit

Fregint el lluç.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Lluç fresc enfarinat i fregit

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3682 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!