Salsa d'alls tendres

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:        
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Dos manats d'alls tendres o porros
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Nou moscada
  • Nata l铆quida per muntar
  • Conyac
  • Brou de verdures
  • Maizena ( si cal )
  • Mantega

10 racions

Utensilis

Un cass贸 gran
Una batedora el猫ctrica
Un colador f铆
Un batedor de varetes

Elaboraci贸

Primerament, en un cass贸 amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls tendres picolats amb un polsim de sal.
Quan s贸n mig fregits, afegim un polsim de nou moscada i un toc de conyac.
Seguidament, afegim el brou de verdures, segons la quantitat de salsa que vulguem fer, i deixem que cogui una bona estona. Tot seguit, afegim un raig de nata l铆quida, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure cinc minuts m茅s. A continuaci贸, passem la batedora el猫ctrica, i amb l'ajud del colador f铆, ho posem en el cass贸 on acabarem de fer la salsa, tot remenant amb el batedor de varetes. Mirem que ens quedi una salsa fina i homog猫nea amb l'espessor que desitgem, i ja la tindrem llesta per fer servir.

40min

Notes

Si volem fer aquesta salsa, i no 茅s temps d'alls tendres, sempre la podem fer amb porros.
Aquesta salsa, 茅s molt adient per peixos a la graella, a la planxa o al forn.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salsa d'alls tendres

Enlla莽a aquesta recepta:

1196 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!