Costella de porc estofada amb mongetes rogenques

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 800 grams de costella de porc, tallada a trossos regulars
  • 600 grams de mongetes rogenques de pot
  • Una ceba picolada
  • Dues fulles de llorer
  • Quatre alls pelats, aixafats
  • Un got de ví ranci
  • Una copa de conyac
  • Brou de pollastre ( pot ser de pot )
  • Tres cullerots de sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Llard

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran, amb tapa
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard i oli d'oliva, sofregim la costella de porc, salpebrada. Quan és mig sofregida, afegim: la ceba picolada, els alls aixafats, les fulles de llorer, i el sofregit de tomàquet.
Quan tot el conjunt ja s'ha fregit una mica, afegim: una copa de conyac i un got de ví ranci.
Quan l'alcohol s'ha reduït, afegim suficient brou de pollastre, perquè cobreixi la carn, i deixem que cogui a foc ben baix amb la cassola tapada.
Quan la carn ja és gairebé cuita, afegim les mongetes rogenques, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més, i ja podrem treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!