Cloïsses amb mongetes del ganxet

Ingredients

  • 700 g de cloïsses gallegues fines
  • 500 g de mongetes cuites
  • 50 ml d’oli
  • 5 g d’all (una culleradeta)
  • 5 g de julivert (una culleradeta)
  • 100 ml de vi blanc

4 racions

Elaboració

Coem les mongetes a la manera clàssica i les guardem d’un dia a l’altre amb el seu suc. En una paella de la mida de la quantitat de cloïsses, 'hi posem l’oli i la meitat de l’all i julivert amb les cloïsses, i ho escalfem tot junt.
Quan l’all comenci a coure, hi tirem el vi blanc i ho deixeum evaporar una mica. Hi afegim les mongetes cuites i ho lliguem com si fos un pil-pil. Si hi falta suc, hi afegim una mica d’aigua (segons el suc, si és més o menys espès). Ha de quedar sucós, però no clar. Hi afegim la resta del julivert i de l’all. Quan les cloïsses siguin obertes, les traiem del foc perquè no es coguin més. Servim el plat ben calent.

30min


Recepta de cuina de Cloïsses amb mongetes del ganxet

Cloïsses amb mongetes del ganxet.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: