Rap a la mostassa

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Cua de rap d’uns 1.500 g neta
  • 2 Cebes mitjanes
  • 1 Pastanaga
  • 1 Pot de mostassa a l’antiga (amb gra)
  • 1 Pot de crema de llet de 200 cl
  • Mantega
  • Oli d’oliva
  • Vi blanc
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posem les cebes tallades ben picades i la pastanaga tallada a rodanxes,a fregir amb una mica de mantega i sal.
Una vegada fet, ho retirem.
Tallem la cua de rap a trossos i els salem una mica.
Afegim una mica d’oli a la mateixa cassola i coem el rap tallat a trossos i sense espines. Uns 5 minuts.
Un cop cuit el rap, hi afegim la ceba i per sobre ¾ del pot de la mostassa, també hi posem una mica de crema de llet i mig got de vi blanc.
Mirem si està bé de sal i segons procedim a posar-ni una mica més o no.
Remenem bé, fins que quedi tot ben lligat. Té de quedar com una salsa amb els trossos de rap.
Deixem fer xup-xup , uns 5 minuts més.
Es pot acompanyar amb patates a rodanxes fetes al forn (opcional).

20min


Recepta de cuina de Rap a la mostassa

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2596 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: