Galta de porc desossada amb mostassa a l’antiga

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Galtes de porc desossades (el carnicer ens les prepara)
  • 1 Ceba gran
  • 2 Tomàquets mitjans
  • 2 Patates mitjanes
  • 4 Grans d'all
  • Un raig de brandi
  • 1 Pot de mostassa a l’antiga
  • Sal, pebre i oli d’oliva

4 racions

Elaboració

-Salpebrem les galtes i les posem en una safata de forn amb un bon raig d'oli.
-Distribuïm per la safata, la ceba tallada grossa, els tomàquets a trossos i els grans d'all pelats.
-Pelem les patates, les netegem i les tallem a daus.
-Preescalfem el forn a 180 graus , hi posem la safata i deixem coure uns 60 minuts, aproximadament.
-A mitja cocció, hi aboquem el brandi i les patates a daus.
-Un cop cuites les galtes i patates, reservem el suc que han deixat anar i el reservem. Tirem la resta d’ingredients menys les patates.
-Barregem una mica del suc reservat amb mostassa a l’antiga , fent com una salsa espesa.
-Per emplatar, posem a la base del plat la salsa de mostassa , per sobre una galta desossada i al costat quatre daus de patates.

1h 15min


Recepta de cuina de Galta de porc desossada amb mostassa a l’antiga

En el plat per degustar-la.
per Jordi Garcia Miguel

Recepta de cuina de Galta de porc desossada amb mostassa a l’antiga

Detall de la galta de porc.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2029 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!