Picantó rostit a la cocotte

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Picantó de pagès (pollastre jove i, per tant, de mida reduïda, d’entre 400 g i 600 g)
  • 1 Llimona
  • 1 Branca de farigola
  • 1 Branca de romaní
  • 2 Cebes petites
  • 2 Grans d’all
  • 1 Pastanaga
  • 30 cl de cava
  • Sal i pebre
  • Oli d’oliva.

2 racions

Utensilis

Cocotte. Olla de ferro colat. Cosa que permet posar la tapa al forn amb tota tranquil.litat.

Elaboració

-Rostim el picantó dins d’una cocotte de ferro colat. Cosa que permet posar la tapa al forn amb tota tranquil.litat.
-Preescalfem el forn a 180 º C, calor a dalt i abaix.
-Salpebrem el picantó i el farcim amb la llimona, les herbes aromàtiques i la pastanaga a rodanxes .
-Li lliguem les potes amb fil de cuina.
-Tirem un raig d’oli d’oliva a la cocotte i la posem a foc mitjà-fort. Daurem el picantó durant 5 minuts per la part dels pits. El reservem.
-En el mateix oli, sofregim la ceba tallada en juliana i l’all laminat.
-Quan la ceba comenci a tornar-se transparent, hi afegim el cava i deixem reduir 5 minuts.
-Retirem la cocotte del foc i afegim el picantó recolzat sobre la seva esquena.
-Fiquem la cocotte tapada al forn i deixem rostir el picantó durant uns 45 minuts.
-Destapem la cocotte i deixem 5 minuts més al forn perquè el picantó es dauri.
-Ja es pot servir el picantó.

1h 15min


Recepta de cuina de Picantó rostit a la cocotte

En el plat per degustar-lo

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3836 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: