Porros amanits amb vinagreta de verduretes i mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La part blanca de dotze porros gruixuts
  • Vinagreta de verduretes i mongetes de Santa Pau ( la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una safata de pocellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els porros fins que estiguin al " dente ", i els escorrem.
Seguidament, els posem a la safata de porcellana, i els cobrim amb la vinagreta de verduretes i les mongetes de Santa Pau, i ja els podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

989 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: