Porros amanits amb vinagreta de verduretes i mongetes de Santa Pau

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • La part blanca de dotze porros gruixuts
  • Vinagreta de verduretes i mongetes de Santa Pau ( la trobareu a les meves receptes)
  • Aigua
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una safata de pocellana blanca
Un cassó gran
Una escorredora
Un batedor de varetes
Un bol gran de vidre

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, coem els porros fins que estiguin al " dente ", i els escorrem.
Seguidament, els posem a la safata de porcellana, i els cobrim amb la vinagreta de verduretes i les mongetes de Santa Pau, i ja els podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: