Llobarro amb verdures
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 Llobarro d'uns 350 g que a la peixateria ens netegen però deixant sencer.
- 1 Ceba tendra
- 1 Carbassó
- 1 Tomàquet
- 1 Pebrot verd
- Un got petit de vi blanc
- Un parell d'alls
- Oli d'oliva
- Sal
1 racions
Elaboració
Pelem la ceba tendra, tallem el carbassó a rodanxes, partim el tomàquet per la meitat i el pebrot verd el deixem sencer sense llavors. També, pelem i laminem els alls.
Agafem una safata de forn, hi posem oli i el llobarro sencer i net, amb una mica de sal. Hi afegim un got petit de vi blanc regant el llobarro i les verdures.
Introduïm la safata al forn durant uns 30 minuts, a una temperatura de 150 º (previament, hem preescalfat el forn).
De tant en tant, anem mirant el peix i li anem tirant el suc que hi ha a la safata per sobre. Així, veiem si ja està cuit o hem d'afagir-hi una mica d’oli.
Posem el llobarro en un plat amb les verdures i ja es pot servir.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1356 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies