Bandes de pasta de full amb samfaina i sardines arrebossades
												Categoria: 
						
						 Peixos i mariscos
 
						Peixos i mariscos
						
						
						
						Tipus de plat: Aperitiu
						Recepta per forn
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Pasta de full
- Oli d'oliva
- Sal
- Tres ous batuts
- Julivert picolat
- Dos alls ratllats
- Farina
- Sis sardines de mida mitjana fetes a filets
- La meva samfaina (la trobareu a les meves receptes)
 4 racions
 4 racions
Utensilis
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Una safata pel forn amb paper sulfuritzat
Un bol de vidre mitjà
Una paella gran
Una safata plana amb paper de cuina
Una safata rectangular de cartró amb blonda
Elaboració
							Primerament netegem les sardines, les filetegem i les reservem.
Apart, espolsem farina en el marbre de la cuina, i amb l'ajud del corró, estirem la pasta de full.
Amb l'ajud de l'altre corró, la punxem. Tot seguit, amb l'ajud d'un ganivet filetejador, tallem rectangles de pasta de 15x8 centimetres(vuit bandes) Les fiquem en la safata amb paper sulfuritzat i les coem en el forn a 180º, fins que són cuites.
Mentre es cou la pasta de full, fem la samfaina com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem calenta damunt la planxa.
A continuació, agafem els filets de sardina, els salem, els passem per farina, i els suquem en el bol on tenim :els ous batuts amb els alls ratllats i el julivert picolat tot remenat.
Un cop sucats amb aquesta barreja, els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits els posem en una safata amb paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
En el moment de muntar el plat, agafem les bandes, els hi escampem la samfaina pel damunt, i tot seguit, posem tres filets de sardina a sobre de cada banda, i les fiquem a la safata de cartró amb blonda, i ja les tenim llestes per treure a taula.
														
 1h 30min
 1h 30min 
 Etiquetes: 
						Cuina de tardor
 
						Etiquetes: 
						Cuina de tardor  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 1528 visites.
 1528 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 
  Postres i dolços
 Postres i dolços Sopes i cremes
 Sopes i cremes Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Llegums i verdures
 Llegums i verdures Altres
 Altres 
  
  Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes 
 
 Carns
 Carns
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram