Popets i tonyina guisats amb xirles i patates

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 g de popets frescos que a la peixateria ens netegen
  • 350 g de tonyina fresca tallada a daus
  • 1 Dotzena de xirles o rossellones
  • 3 Patates mitjanes
  • 2 Tomàquets madurs
  • 2 Cebes
  • Brou de peix
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Per començar fem el sofregit.
En una paella, hi posem oli amb les cebes picades amb ganivet.
El foc alt, perquè la ceba no perdi tota l’aigua i es dauri suficientment.
Quan la ceba està ben daurada, hi afegim els tomàquets
(escaldats i sense pell ni llavors) i una mica de sal.
Quan s’ha evaporat tota l’aigua dels tomàquets, el sofregit ja estarà llest.
El reservem.
Mentre, pelem i rentem les patates. Les tallem a daus i reservem.
A continuación, salpebrem els popets i els daus de tonyina.
Agafem una cassola de fang, hi tirem el sofregit, els popets,
els daus de tonyina, les patates a daus i el brou de peix.
Deixem coure a foc baix, uns 25 minuts. Hi posem les xirles, 2 minuts abans.
Ja es pot servir el plat.

55min


Recepta de cuina de Popets i tonyina guisats amb xirles i patates

En el plat per degustar-ho.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1344 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: