Pollastre rostit al cava amb bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Cuixes de pollastre.
  • 1 Ceba
  • 400 g de bolets (pot ser un únic tipus de bolet o barreja)
  • 3 Dents d’all
  • 1/2 Ampolla de cava
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

4 racions

Elaboració

Salpebrem les cuixes de pollastre. En una cassola de ferro colat (també pot ser de fang), hi posem oli i rossegem les cuixes de pollastre.
Quan ja tenim el pollastre ben ros i posem la ceba tallada i al mateix temps, ho reguem amb el cava, les cuixes de pollastre han de quedar ben cobertes de cava.
Mentre, netegem els bolets i els grossos els partim a trossos.
En una paella amb una mica d’oli , hi posem els bolets amb una mica de sal i els alls laminats. Deixem coure primer a foc alt i la paella tapada, perquè treguin l’aigua. Uns 10 minuts. Destapem la paella, baixem una mica el foc i els acabem de coure. No ha de quedar gens d’aigua. Els reservem.
Deixem coure el pollaste a foc lent durant uns 30 minuts.
Hi afegim els bolets i deixem coure uns 10 minuts més.
Ja es pot servir el plat. Es pot acompanyar amb patata al caliu (opcional).

1h


Recepta de cuina de Pollastre rostit al cava amb bolets

En el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

597 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!