Confit d'ànec amb mongetes del ganxet i melmelada de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un confit d'ànec envasat al vuit amb el seu greix
  • Melmelada de ceba ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • 100 grams de mongetes del ganxet cuites

1 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa mitjana
Un plat pla
Unes pinces pel forn

Elaboració

Primerament, amb les mongetes del ganxet, fem un llit en el fons de la cassoleta.
Tot seguit, fiquem el confit el màxim net del greix del envàs, damunt les mongetes.
Ja per acabar, cobrim el confit amb la melmelada de ceba, feta com explico a la meva recepta.
Seguidament, fiquem la cassoleta en el forn a 180º, durant dotze minuts, i ja la tindrem llesta per treure-ho a taula amb un plat a sota, amb l'ajud d'unes pinces pel forn.

40min

Notes

Farem tantes cassoletes de confit, com gent segui a taula.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2461 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: