Falda de vedella al forn amb escalivada amb ganyims

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:      
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Escalivada amb ganyims ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Quatre trossos de falda de vedella amb una mica d'os, de tres dits d'ample
  • Un brot de farigola
  • Un brot de romanĂ­
  • Dues fulles de llorer
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Dues fulles de llorer
  • Sis alls aixafats amb pell
  • Un got de conyac
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una safata fonda pel forn
Un atuell gran de plĂ stic
Quatre plats grans plans de porcellana blanca

ElaboraciĂł

Primerament, agafem els talls de falda, els salpebrem i els fiquem en un atuell gran on els macerarem d'un dia per l'altre.
Tot seguit, cobrim la carn amb : els alls, el llorer, la farigola, el romaní, el got de conyac, i força oli d'oliva.
A part, fem l'escalivada amb ganyims com explico a la meva recepta i la reservem.
En el moment de fer la falda de vedella, fiquem la carn a la safata fonda, amb tots els ingredients de la maceració, i el fiquem en el forn a 180º, fins que veiem que la carn ja Ês cuita. En el moment de muntar el plat, fiquem un tròs de falda en el centre del plat, i a la part de baix fiquem un niu d'escalivada com a guarnició, i ja podrem treure els plats a taula.

1h 30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Falda de vedella al forn amb escalivada amb ganyims

Enllaça aquesta recepta:

498 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!