Arròs

Ingredients

  • 400 g d'arròs
  • 1 ceba mitjana
  • 150 g de pèsols
  • 100 g de xampinyons
  • 50 g de bacó
  • 100 ml de vi blanc
  • Oli, sal i pebre blanc

4 racions

Elaboració

Ofegueu la ceba picada ben fina, en una cassola amb una mica d'oli i abans de que agafi color, afegiu-hi els xampinyons tallats a lamines una mica grosses.
Coeu-ho uns 3 minuts, afegiu-hi el bacó tallat a trossets petits, deixeu-los coure una mica i aboqueu-hi el vi, deixeulo reduir a la meitat, poseu-hi sal i pebre.
Aboqueu-hi l'arròs, donar-li unes voltes i poseu-li el brou calent i els pèsols que haurem bullit abans.
Al reempendre el bull, tapeu-lo i poseu-lo al forn ja calent uns 15 minuts, al treure'l, deixe-lo destapat amb repós uns 8 a 10 minuts.

Notes

Poseu-li el doble de volumen d'aigua que d'arròs


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1258 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: