Cigrons menuts amb botifarra negra gratinats a la muselina d'all

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 200 g de Cigrons menuts comprats cuits a granel (no de pot)
  • 1 Botifarra negra

Per la muselina d’all:

  • 1 Ou sencer
  • 1 Clara d’ou
  • Oli d’oliva verge extra
  • Alls confitats
  • Sal.
  • Una mica de llet

2 racions

Elaboració

De la muselina d’all:

Deixem temperar l’oli. En el got de la batedora, hi posem l’ou sencer, una mica de sal, els alls confitats sense pell, una mica d’oli de i les cullerades de llet.
Comencem a batre i anem afegint la resta d’oli fins aconseguir una maionesa lleugera.
Al final afegim la clara d’ou que hem muntat a punt de neu, ho barregem en compte, per no abaixar-les i ho reservem a la nevera.

Per acabar el plat:

Treiem la pell de la botifarra negra i la tallem a trossos petits.
Posem en dos bols de forn (són dues racions), els cigrons barrejats amb els trossos de botifarra negra i per sobre distribuïm un parell de cullerades de muselina.
Introduïm els bols al forn, que tenim preescalfat a 180º amb el gratinador només i deixem uns minuts perquè es gratini.
Ja podem servir el plat.

30min


Recepta de cuina de Cigrons menuts amb botifarra negra gratinats a la muselina d'all
En el plat per degustar-los.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: