Magret d'ànec amb salsa de marc de cava i cruixents de verdures

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un magret d'ànec de mida gran
  • Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
  • Salsa de marc de cava (la trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Pebre negre en pols

2 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Un ganivet filetejador
Una safata plana per anar al forn
Dos plats grans de pocellana blanca

Elaboració

Primerament, fem la salsa de marc de cava com explico a la meva recepta i un cop feta la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta i el reservem.
A continuació, amb l'ajud del ganivet filetejador, fem un engraellat a la part del greix del magret, el salpebrem i el fiquem a la paella per la part del greix, uns set minuts, i després el girem i el deixem sofregir cinc minuts més.Tot seguit, el fiquem a la safata plana, i el fiquem en el forn a 180º, durant cinc minuts més, i el retirem tot tapant-lo amb un paper d'alumini, i el deixem reposar cinc minuts més.
Seguidament, el filetegem de manera que en surtin dotze talls.
En el moment de muntar els plats, fem una semi-circunferencia a la part de dalt amb sis talls de magret i a la part de baix, fiquem un niu de cruixents de verdures.
Tot seguit, cobrim amb una mica de salsa els trossos del magret i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!