Bandes de pasta de full amb fuagràs casolà i anxoves

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Pasta de full
  • Fuagrás casolà [Veure recepta]
  • Farina
  • Vuit anxoves salades
  • Aigua
  • Oli d'oliva

4 racions

Utensilis

Una safata rectangular de cartró amb blonda
Un corró per estirar la pasta de full
Un corró per punxar la pasta
Un setrill
Una placa pel forn amb paper sulfuritzat
Una espàtula metal·lica fina

Elaboració

Primerament, farem el fuagràs casolà com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit espolsem el marbre de la cuina amb farina, estirem la pasta de full i després la punxem.
Seguidament, tallem unes bandes de dotze centimetres de llarg per vuit d'ample, i les enfornem a 180º fins que la pasta de full és daurada, i la retirem del forn.
A part, dessalem les anxoves amb aigua freda, les netegem i les fem a filets.
Tot seguit, amb l'ajud de l'espatula plana, cobrim tota la superfície de les bandes de full amb el fuagràs.
Seguidament, fiquem al damunt dos filets d'anxova amb la pell a sota i fiquem un rajolí d'oli damunt de cada anxova.
Seguidament, ja les podrem ficar a la safata i servir-les a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1487 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: