Galtes de porc al forn amb patates

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Galtes de porc que a la carnisseria ens preparen per fer al forn
  • 3 Patates mitjanes
  • 4 Dents d’all
  • 1 Gotet petit de brandi
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Pebre negre mòlt

3 racions

Elaboració

Posem en una safata per al forn les patates sense pelar i tallades a daus .
Fem uns talls en forma de creu a les galtes de porc per facilitar-ne la cocció i les posem a la safata per al forn. Després, hi afegim els dents d’all sense pelar i reguem les galtes amb un raig d'oli i les salpebrem. Deixem coure les galtes al forn a 200 graus durant 30 minuts. A continuació, fem una reducció amb el brandi. Quan ja hagi reduït , ho incorporem a les galtes i ho deixem coure 10 minuts més al forn. Per acabar, emplatem les galtes acompanyades amb els alls i les patates.

50min


Recepta de cuina de Galtes de porc al forn amb patates
Les galtes acabades de sortir del forn.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Galtes de porc al forn amb patates
En el plat per degustar-les.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

11116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: