Llesquetes amb fuà casolà i amb pernil d'ànec

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 llesques de pa de baguette tallades al biaix
  • Fuagràs casolà(el trobareu a les meves receptes)
  • Dos alls pelats
  • Oli d'oliva
  • Dues safates de pernil d'ànec

4 racions

Utensilis

Una safata de cartrò rectangular amb blonda
Una placa pel forn, per torrar el pa

Elaboració

Primerament, fiquem les llesques de pa a la placa pel forn i les fiquem a 180º, fins que el pa és daurat.
Seguidament, fem el fuagràs com explico a la meva recepta, i el reservem.
Tot seguit, agafem les torradetes, les freguem molt suau amb el grà d'all, afegim una mica d'oli, i tot seguit passem amuntar-les.
Primerament, agafem el fuagràs, untem dotze llesques i les fiquem a la safata de cartró ben repartides.
Seguidament, agafem el pernil d'ànec i el repartim per la resta de les dotze llesquetes i les fiquem a la safata de cartró intercalades amb les llesquetes de fuagràs, i ja ho podrem servir a taula com aperitiu.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

595 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!