Mitjanes de cabrit lletó amb patates saltejades amb alls tendres i ceba

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 12 Mitjanes de cabrit lletó
  • 2 Alls tendres
  • 1 Ceba
  • 1 Patata mitjana
  • 1 Gotet de vi blanc
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Pelem la patata, la rentem i tallem a rodanxes fines. Tallem a daus petits els alls tendres i piquem la ceba ben petita. En una paella amb una mica d’oli, salem les patates una mica i quan l’oli està calent, les posem a coure durant uns 10 minuts , anem remenant. Hi tirem el gotet de vi blanc amb els alls tendres i la ceba, deixem coure uns 10 minuts més. Ho barregem. La patata ha de quedar tova. Reservem la barreja.
En la mateixa paella, untada amb oli, quan està calenta, saltem les mitjanes de cabrit de llet salpebrades, uns 2 minuts per costat. Per emplatar, posem de base del plat la barreja de patata, all tendre i ceba amb les mitjanes de cabrit a sobre. Adornem amb julivert.

30min


Recepta de cuina de Mitjanes de cabrit lletó amb patates saltejades amb alls tendres i ceba

En el plat per degustar-les.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2684 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: