Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

Ingredients

  • 2 Rodanxes de formatge de cabra
  • 1 Bossa petita de ruca
  • 20 g de pinyons
  • 1 Pot d’albergínia escalivada a rodanxes de conserva casolana
  • 1 Tomàquet mitjà
  • Sal
  • Oli d’oliva

1 racions

Elaboració

Peescalfem el forn a 180 graus. Mentre, agafem dues rodanxes d’albergínia , rentem el tomàquet i en tallem dues rodanxes. Ho reservem . En una paella untada d’oli , quan està ben calenta, hi posem amb una mica de sal, les rodanxes d’albergínia i tomàquet. També, un grapadet de pinyons. Deixem coure 30 segons per costat. Agafem una safata de forn, hi posem un motlle rodó i alt , dins de base: una capa d’albergínia, sobre el tomàquet, sobre una rodanxe de formatge de cabra i aixó ho repetim una altre vegada, posant uns pinyons a sobre de tot. Ho posem al forn i deixem coure uns 5 minuts. Passat aquest temps, ho traiem del forn i ho pasem a una terrina de fang. Desmotllem amb cura i als voltants, hi posem una mica de ruca per acompanyar. Ja es pot servir el plat.

20min


Recepta de cuina de Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

En el plat per degustar-la.

Recepta de cuina de Terrina d'albergínia amb formatge de cabra gratinat

Detall del plat.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5941 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: