Col arrissada amb cigrons

Ingredients

  • 1 Manat de col arrissada (col de Milà)
  • 200 g de Cigrons cuits de conserva casolana
  • 1 Dent d'all
  • Aigua
  • Oli d’oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

Posem una olla al foc amb aigua i sal. Rentem bé les fulles de la col sota un raig d'aigua. Un cop ben netes les tallem a tires primes. Quan l'aigua bullir les tirem a l'olla i les bullim durant 15 minuts. Les escorrem bé, que no els quedi gens d'aigua. En una paella hi posem un rajolí d'oli i hi posem un all trinxat. Hi posem la col i la saltem una mica que agafi el gust de tot l'oli. Apaguem el foc. Escorrem els cigrons de pot, els esbandim i els escalfem al microones.
Servim la col amb els cigrons bullits, amb un raig d’oli d’oliva.

25min


Recepta de cuina de Col arrissada amb cigrons

A punt per servir amb un raig d'oli d'oliva.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: