Tonyina vermella a la planxa amb salsa de soja
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per grill
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- Uns talls de tonyina fresca, uns 250 g , de la part del llom de 1,5 cm de gruix (aproximadament, entre 1 cm i 1,5 cm)
- Oli d’oliva
- Sal
- Salsa de soja
1 racions
Elaboració
Posem la planxa a escalfar , un cop calenta l’espolsem amb sal i tot seguit i posem els talls de tonyina , al donar la volta al peix, el regem amb una mica d’oli d’oliva . Uns minuts abans de treure la tonyina del foc. hi poem per sobre la salsa de soja. S’ha de fer crueta sinó queda reseca.
Són entre 3 i 4 minuts per costat , però qui mana és el gust de cada persona.
8min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10299 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.