Tonyina vermella a la planxa amb salsa de soja

Ingredients

  • Uns talls de tonyina fresca, uns 250 g , de la part del llom de 1,5 cm de gruix (aproximadament, entre 1 cm i 1,5 cm)
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • Salsa de soja

1 racions

Elaboració

Posem la planxa a escalfar , un cop calenta l’espolsem amb sal i tot seguit i posem els talls de tonyina , al donar la volta al peix, el regem amb una mica d’oli d’oliva . Uns minuts abans de treure la tonyina del foc. hi poem per sobre la salsa de soja. S’ha de fer crueta sinó queda reseca.
Són entre 3 i 4 minuts per costat , però qui mana és el gust de cada persona.

8min


Recepta de cuina de Tonyina vermella a la planxa amb salsa de soja

En el plat per degustar-la.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: